0720 - 15 11 95hinkochkvast@hotmail.com

Städservice i Kungälv och Torslanda

Städservice i Kungälv och Torslanda

Hink & Kvast är företaget som erbjuder det mesta inom städning och rengöring. Om du är i behov av städservice i Kungälv eller Torslanda, så har du kommit till rätt företag. Alla uppdrag anpassas efter de önskemål som du som kund har på din städning och på vårt arbete. Vi arbetar för dig och du bestämmer hur du vill ha det. Det är grunden för vårt arbete.

Hur vi arbetar på Hink & Kvast

På Hink & Kvast använder vi så miljövänliga produkter och städredskap som möjligt. Vi är måna om miljön och vi försöker att slita på den så litet som möjligt. Vi arbetar efter konceptet att hålla så låga priser som möjligt, så om du vill kunna anlita ett professionellt städföretag och samtidigt få effektiv, noggrann och prisvärd städning, så har du kommit till rätt firma. Vi på Hink & Kvast ser till att du får det rent och snyggt, oavsett om du behöver litet eller mycket hjälp av oss.

De tjänster som erbjuds på Hink & Kvast

På Hink & Kvast erbjuder flera olika tjänster inom städservice och man kan anlita oss både som privatperson och som företag. Vi erbjuder bland annat hemstädning, storstädning, fönsterputsning, flyttstädning, trappstädning, industristädning, daglig städning och annat inom städservice. Vi erbjuder förutom detta tjänster inom trädgård, såsom plantering, ogräsrensning, häckklippning, skötsel av rabatter, beskärning av träd och buskar, gräsklippning, krattning och bygge av garage, plattgång och stugor. Kontakta oss gärna, om du vill ha mer detaljerad information kring de tjänster som vi erbjuder här på Hink & Kvast.

RUT-avdraget

Alla privatpersoner kan självfallet använda sig av RUT-avdraget, när de anlitar vårt städbolag. RUT-avdraget är en skattefinansierad reform, som ger rätt till ett visst avdrag vid anlitandet av ett städbolag som vårt. I skrivande stund kan man dra av 50 procent av arbetskostnaden genom RUT-avdrag. Vi berättar gärna mer om RUT-avdraget, om du tycker att någonting kring detta är oklart. Hör av dig i sådana fall.